Hygieniakäytännöt

Turun Seudun Tanssioppilaitos    

Hygieniakäytännöt                                                                                                                      

Päivitetty 8.8.2022

Turun Seudun Tanssioppilaitoksessa noudatetaan Opetushallituksen, Opetus- ja kulttuuriministeriön sekä THL:n ohjeita taiteen perusopetuksen oppilaitosten hygieniakäytännöistä koronavirusepidemian aikana. Seuraamme uusia ohjeistuksia ja määräyksiä tarkasti. Salejamme siivotaan tehostetusti ja henkilökuntaa, oppilaita sekä vanhempia informoidaan turvallisuutta tehostavista käytänteistä ja vastuullisesta käytöksestä.

Ohjeita tanssitunneille:

  1. Tanssitunneille ei saa tulla sairaana. Pysythän kotona, jos sinulla on nuhaa, kurkkukipua, vatsakipua tai muita sairastumiseen viittaavia oireita.
  2. Suosittelemme, että peset kädet ennen Tanssioppilaitokselle tuloa ja heti tilaan tullessasi. Aulatiloista ja saleista löytyy käsidesiä, mutta toivomme, että jokainen tanssin 1. luokasta ylöspäin pitää mukanaan myös omaa käsidesipulloa. Lastentanssioppilaat saavat heti saliin tullessaan käsidesiä opettajan annostelemana. Kädet desinfioidaan ennen ja jälkeen tanssitunnin.
  3. Turhaa oleskelua aula- ja pukuhuonetiloissa tulee välttää. Pue tanssivaatteet mielellään jo kotona päälle, jotta pukuhuoneisiin ei synny ruuhkaa. Huoltajat saavat saattaa lastentanssioppilaat sisälle ja huolehtia lastensa pukemisesta, vessassa käymisestä ja käsien pesusta. Huoltajat saavat tarvittaessa odottaa oppitunnin ajan aulatiloissa.
  4. Maskin käyttö oman/huoltajan harkinnan mukaan.
  5. Oppilaat voivat ottaa tanssisaliin omat tavaransa, kunhan ne pidetään kassissa. Ulkojalkineet jätetään eteiseen, kuten aiemminkin.
  6. Vältetään ruuhkia: tarvittaessa opettaja ohjeistaa ryhmiä siirtymisessä saliin ja tunnin jälkeen salista pois. Tanssituntien välissä opettajat puhdistavat tarvittaessa esimerkiksi balettitangot ja tuulettavat saleja.
  7. Yhdessä vastuullisesti toimien voimme nauttia kivoista tanssihetkistä

Jaa uutisemme

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on print
Share on email