Hygieniakäytännöt syyskauden alkaessa 16.8.2021 päivittyvät ennen lukuvuoden alkua.

Päivitys 8.5.2021 Tanssitunnille tulevien oppilaiden saattajat ja yleisissä tiloissa oleskelevat:

THL:n ohjeiden mukaisesti suosittelemme käyttämään maskia.

 

Turun Seudun Tanssioppilaitoksessa noudatetaan Opetushallituksen, Opetus- ja kulttuuriministeriön sekä THL:n ohjeita taiteen perusopetuksen oppilaitosten hygieniakäytännöistä koronavirusepidemian aikana. Seuraamme uusia ohjeistuksia ja määräyksiä tarkasti. Salejamme siivotaan tehostetusti, ja henkilökuntaa, oppilaita sekä vanhempia informoidaan turvallisuutta tehostavista käytänteistä ja vastuullisesta käytöksestä.

Ohjeita tanssitunnille:

Tanssitunnille ei saa tulla sairaana. Pysythän kotona, jos sinulla on pientäkin nuhaa, kurkkukipua, vatsakipua tai muita sairastumiseen viittaavia oireita. Harkitsethan lähiopetukseen osallistumista, mikäli kuulut riskiryhmään.

Mikäli olet matkustanut ulkomailla, noudatathan tarkasti suomen hallituksen ja THL:n ohjeita. Tule harrastukseen vasta, kun se on turvallista.

Suosittelemme, että peset kädet jo kotonasi/ennen Tanssioppilaitokselle tuloa ja heti tilaan tullessasi. Aulatiloista ja salista löytyy käsidesiä, mutta toivomme, että jokainen Tanssin 1. luokasta ylöspäin pitää mukanaan omaa käsidesipulloa. Lastentanssioppilaat saavat heti saliin tullessaan käsidesiä opettajan annostelemana. Kädet desinfioidaan ennen ja jälkeen tanssitunnin.

Tanssioppilaitoksen tiloihin ei voi tulla viettämään aikaa. Saavuthan paikalle siis vasta vähän ennen tuntiasi. Pue tanssivaatteet jo mielellään kotona päälle, jotta pukuhuoneisiin ei synny ruuhkaa. Huoltajat saavat saattaa lastentanssioppilaat sisälle ja huolehtia lastensa pukemisesta, vessassa käymisestä ja käsien pesusta, mutta he eivät voi jäädä oppitunnin ajaksi aulatiloihin. Mahdollisista poikkeuksista sovitaan ryhmän opettajan kanssa.

Opettaja ohjeistaa ryhmiä siirtymisessä saliin ja tunnin jälkeen salista pois.

Oppilaat voivat ottaa tanssisaliin omat tavaransa, kunhan ne pidetään kassissa. Ulkojalkineet jätetään eteiseen, kuten aiemminkin.

Tanssitunneilla vältetään fyysistä kontaktia. Tarvittaessa harjoituksia tehdään pienemmissä ryhmissä.

Pilates-tunneilla käyvät voivat ottaa mukaan oman alustansa.

Tanssituntien väleihin varataan riittävä aika turvalliselle siirtymälle. opettajat puhdistavat esimerkiksi balettitangot ja tuulettavat saleja.

Yhdessä vastuullisesti toimien voimme nauttia kivoista tanssihetkistä!

Jaa uutisemme

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on print
Share on email